Tuesday, 24 July 2012

lame da xmain blog..
rindu.. makin lame x bukak makin bodoh xpaham.. bhaha

harini sajeje on FB dy, nak tengok msj2 dy sbb td aq x on FB tp tbe2 ade text smpi dy tlg reply kan..
aq bukak kat msj.. bodoh laa aq ni.. thu xpayah bukak.. sory 2 say girl u xsalah pun.. i bukan nak ungkit kisah u n my BF.. x sengaja baca.. sakit hati bila baca kisah with ex girl freinds dy..

ayat ape dy bg kat aq ayat tu laa dy bg kat pompan2..
btw, sory sbb wana da timbulkan masalah baru kat err awak..
bkn niat nak kurang hajar tp awak thu ape puncenye..

sekarang kita ada masalah yg sama..
about errr??

awak ngn sy masih belaja, perjalanan masih pnjang, ye mmg btol ape yg dorg ckp, sy terpk da lame tp mcm mne nk wt.. bnda da jd.. awk ngn sy yg thu kan?? sy percaya kat awak n i hope u too.. sy byk bljr dr awk.. sy cube brubh jd lembut tp sy mmg kasar kan..

awak?? dorg x suke sy.. awak x pyh ckp pon sy dpt rasa.. awk ckp apepun yg baik psl sy xkn dlyn sbb sy da byk buat slh.. sy x pernah niat nak rampas awk dr dorg.. firstday sy jejakkan kaki di UITM..
impian yg lama terukir dihati sy .. JANJI yg sy buat pada arwah ayah dulu..bahagia x terhingga melihat air mate ibu melilih jatuh ke bumi tanda bahagia, sebab SAYA satu2nye yg berjaya ke menara gading..
tp bahagia terhenti ble dpt msj " puas hati wana wat cm ni kat .....? ...... akan ngat sampai bila2?"

someone yg sent text tu, wana mnx maaf, wana xnk rampas sesape pun.. thu mmg wana slh.. wana bkn nak ggu.. wana xnk di cas sbgai perosak..

dont wory ..... wana janji akan buktikan pd .... wana boleh berjaya..

ayah jgn risaukan adik, adik ok kt sini,.. mimpi bersama ayh xkn pernah adik lupekan.. ngat lg janji yg adik ckp adik akn tggu ayh di pintu ICU?ayh pon jnji akn kuar dr ICU..
ayh tunaikan jnji ayh.. ayh kuar tnpa nyawa.. sedih x terkata tp adik redha sbb klu ayh hdup pon akn mnyeksa ayh kan?ayh ngt lg JANJI adik akn jengok ayh stiap hari atau setiap mase terluang,agr ayh bahagia disana..ayh maafkan adik,bkn nk JD PENIPU tp kita susa ayh... lpas ayh pergi tgglkn kami hidup makin susa.. adik jnji kalini akn ubah nasib keluarga kita..

walau mase ayh hidup kita x byk berbual tp masa ayh sakit puas adik tgok ayh.. adik jga ayh siang mlm kan?berkat ayh adik smpai ke U skrg.. ayh sapepon yg wt adik rasa mrh terutama laki yg bergelar bapa. adik rasa bangga sbnrnya sbb dy tnjuk btpe caring nye dy pd anknya.. x mcm kitakan ayh?tp adik prcya ayh syg adik.. rindu ayh.. adik xdpt jge mak. adik jaoh.. ayh adik xkn biarkan sesapepun hina kuarge kita..

lpas peristiwa 2008 dulu, adik cte kt ayh psl tu . ayh xnk gdoh n col dy mrh2 sbb ayh ckp adik yg slh.wtpe nk mrh2 ank org klu ank sndri xbtol, ayh cume pesan kat adik " biar kita miskin kan, asal kita x miskin budi bahasa"  ayh maafkan adik.. tanpe pngethuan mak n ayh adik da kurg ajar ngn org tue.. hmm
msti dy anggap ayh n mak x ajar adik..adik xkn mlukn kuarge kte.. JANJI!!
adik percaya doa dan restu ayh n mak sentiasa bersama adik..  semoga ayah tenang disana.. AL-FATIHAH